آخرین بروزرسانی در تاریخ 06 آبان 1398

کانسپ برقی LF-30 Electrified که نخستین ماشین برقی لکسوس است؛ به تازگی در نمایشگاه خودروی توکیو رونمایی شد. اولین ماشین الکتریکی لکسوس، نماینده ای شکوهمند از بینش لکسوس در مورد آینده خودروهای برقی می باشد.

پس از خودنمایی تویوتا با طرحی و بازسازی مجدد کانسپت میرای 2020؛ نوبت لکسوس است تا با نخستین کانسپت برقی خود، بار دیگر بدرخشد. برخی از المان های طراحی کانسپت Lexus LF-30 Electrified لکسوس مانند پهباد، آنقدر عجیب است که به نظر می رسد از هواپیما ها و جت ها فوق پیشرفته الهام گرفته شده است.

این نوآوری ها در اولین ماشین الکتریکی لکسوس، محدود به طراحی خارجی آن نمی شود؛ بلکه در طراحی داخلی کابین و همچنین مشخصات فنی آن نیز همچنان مشاهده می شوند. همراه مجله تخصصی خودرو ناواران باشید، تا در نگاهی جامع و دقیق، لکسوس LF-30 Electrified را بررسی کنیم.

 

پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید: معرفی برترین و جذاب ترین خودروهای برقی سال 2019 و 2020 + تصاویر

 

ماشین لکسوس LF-30 اولین ماشین برقی لکسوس در نمایشگاه اتومبیل توکیو 2019

 

 

اولین ماشین الکتریکی لکسوس ( Lexus LF-30 Electrified )

زیبایی شناسی طراحی های ژاپنی غیر قابل انکار هستند. این طراحی ها عموما قابل احترام و سرشار از ظرافت های جذاب می باشند. این اصول علاوه بر خودنمایی در شاخه های مختلف هنر ژاپن، در صنعت خودروسازی آن نیز کاملا مشهود می باشد.

این بار، لکسوس، این خودرو ساز ژاپنی، با طراحی و ارائه نخستین کانسپت برقی خود، پا را فراتر از انتظارها گذاشته است. مجموعه ای از برترین فناوری و تکنولوژی های جذاب و فوق پیشرفته را نیز برای طراحی آن به کار گرفته است.

 

 

 

بررسی مشخصات فنی لکسوس برقی

اجزا و فناوری های به کارگرفته شده در نخستین کانسپت برقی لکسوس به گونه ای هستند که می توان گفت Lexus LF-30 Electrified در آینده، رهبر فناوری های نوین در عرصه خودروهای هیبریدی خواهد بود. سیستم کنترل لحظه ای و تغییر فوری وضعیت کارکرد موتور، از ویژگی هایی است که در هر خودرویی به راحتی پیدا نمی شود.

 

 

چهار موتور لکسوس LF-30 ، نیرویی معادل 536 اسب بخار و گشتاوری حدود 700 نیوتن متر را تولید می کند. سایر مشخصات فنی سبب شده تا Lexus LF-30 Electrified در عرض 3.8 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد.

طراحی آئرودینامیک سبب کاهش مصرف انرژی شده. درحال حاضر نخستین کانسپت برقی لکسوس می تواند با هربار شارژ کامل، مسافت 500 کیلومتر را طی کند. اما نهایت سرعت این خودروی الکتریکی 200 کیلومتر بر ساعت است که چندان بالا نمی باشد!!

 

 

طراحی فیزیکی و بدنه اولین لکسوس برقی

امضا معماری نوین و متفاوت در لکسوس LF-30 Electrified کاملا مشخص است. طراحی فوق ائرودینامیک، تکامل یافته است و برای جلوگیری از اتلاف انرژی می باشد. چراغ های جلویی مشابه بال هستند. المان های ویژه در طراحی بدنه، چراغ های جذاب و جلوپنجره ای خاص، از اصلی ترین ویژگی های طراحی بدنه نخستین خودرو الکتریکی لکسوس محسوب می شود.

 از ویژگی های قابل تامل، وجود پنجره هایی با قابلیت تنظیم Opacity می باشد. بنابراین، سرنشینان می توانند، با تنظیم دلخواه این میزان، علاوه بر لذت بردن از نمای بیرونی، حریم خصوصی خود را نیز حفظ کنند.

 

 

طراحی داخلی خلاقانه

لکسوس در نخستین کانسپت الکتریکی خود، با استفاده از فلسفه انسان محور خود در طراحی این خودروی هیبریدی، بیشترین هماهنگی و تفاهم را بین راننده و ماشین ایجاد کرده است.

تقریبا دسترسی به تمام تنظیمات لازم مانند وضعیت صندلی، امکانات صوتی و نمایشگر، انتخاب حالت رانندگی و ... از طریق صفحه و فرمان مقابل راننده امکان پذیر می باشد. بدین صورت راننده می تواند بدون تغییر در دید خود و بدون استفاده از دکمه های دستی گیج کننده، تمام ویژگی های لکسوس LF-30 Electrified، را کنترل کند. همچنین برخی از اطلاعات مرتبط با وضعیت خودرو از طریق تکنولوژی واقعیت افزوده ( AR ) ارائه می شود.

 

 

طراحی و چیدمانی صندلی سرنشینان جلویی، مانند صندلی هواپیماهای فرست کلاس می باشد. این درحالی ست که فضای داخلی کاملا باز و آزادانه در دسترس شما می باشد. امکان دسترسی به تمام کنترل های به راحتی امکان پذیر است. همچنین یک نمایشگر برزگ برای هر صندلی تعبیه شده است.

 

 

صندلی های عقبی با استفاده از فناوری عضله مصنوعی ( muscle technology ) طراحی شده است. این فناوری سبب می شود تا صندلی ها به صورت هوشمند باتوجه به نحوه نشستن سرنشین، تنظیمات خود را تغییر داده و می توانند راحت ترین وضعیت را برای مسافران فراهم کنند.

بلندگوهای کناری، هر یک به صورت مستقل قابلیت تنظیم دستی دارند. بدین صورت که هر یک از سرنشینان می توانند بلندگو کناری خود را خاموش یا میزان صدای آن را تنظیم کنند.

سقف شیشه ای بالای سر سرنشینان عقبی، در حقیقت یک نمایشگر فوق پیشرفته می باشد. این نمایشگر برای نمایش رسانه ها و اطلاعات گوناگون، مانند نمایش یک فیلم یا ... است. این اطلاعات از طریق تکنولوژی AR نمایش داده می شوند.

 

 

در حقیقت می توان گفت، مجموع ایده ها و فناوری های به کارگرفته شده در طراحی داخلی لکسوس، مسیر آینده خودروهای لوکس را نمایش می دهد.

 

 

لکسوس Airporter

از جذاب ترین تکنولوژی های به کار گرفته شده، در لکسوس LF-30 Electrified، پهباد آن است. از امکانات ویژه، پهباد این خودرو است که به راحتی می توانید وسایل خود را روی آن بگذارید و آن ها را حمل کنید.

این ویژگی برای مثال، حمل یک چمدان توسط پهباد لکسوس در ویدئو رونمایی این خودرو قابل مشاهده است.

 

 

نخستین خودرو برقی لکسوس چه سالی تولید می شود؟

چشم اندازی که لکسوس با LF-30 Electrified، نخستین ماشین برقی خود، از آن رونمایی کرده است؛ جهشی چشمگیر در عرصه تولید خودروهای الکتریکی است. تکنولوژی های به کارگرفته شده، لذت بردن هرچه بیشتر از رانندگی را هدف گرفته اند.

همان طور که گفتیم، نخستین کانسپت برقی لکسوس برای نخستین بار در نمایشگاه اتومبیل توکیو 2019 رونمایی شد. لکسوس پیش بینی کرده است که تا سال 2030 عرضه عمومی Lexus LF-30 Electrified را آغاز می کند.

 

 

جدول مشخصات فنی لکسوس LF-30 Electrified

طول

5/09 متر

عرض ( پهنا )

1/9 متر

ارتفاع

1/6 متر

وزن

2400 کیلوگرم

مسافت با هربار شارژ

500 کیلومتر

ظرفیت باتری

(kWh) 110

سرعت شارژ

(kW) 150

صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت

3/8 ثانیه

نهایت سرعت

(km/h) 200

 

 

 

 

 

 


لکسوسخودرو برقیلکسوس برقیکانسپ برقیاولین ماشین برقی لکسوسهیبریدیاجاره ماشین برقیپهبادLexusLexus LF-30